www.damjanci.com

Forumi su otvoreni za konstruktivnu diskusiju o Damjancima i svemu ostalom što je objavljeno na ovim stranicama.
It is currently Thu Sep 09, 2010 7:25 pm

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Predlog za galeriju slika
PostPosted: Sat Dec 22, 2007 8:36 am 

Zdravo Vojine, ja sam napisao na forumu prijedlog i poslao mada nisam siguran dali je i gdje otišao. Kada bi bila neka galerija nas, slike naših krajeva, naših okupljanja, većih ili manjih, znači bilo šta što bi i vizuelno nas još zbližilo i dočaralo nas. I da se npr svi u to upute i šalju i uvećaju našu galeriju i da pomognu ovu ideju. Ti puno bolje znaš šta treba i koliko je to zahtjevno, moguće i sve ostalo. Evo npr. za početak, proslo ljeto kada smo bili u Šipačnu da možeš te slike izložiti nekako na sajt.

Profile  

Post subject: Re: Predlog za galeriju slika
PostPosted: Sat Dec 22, 2007 8:44 am 
Site Admin

Vlado Damjanac wrote:
Zdravo Vojine, ja sam napisao na forumu prijedlog i poslao mada nisam siguran dali je i gdje otišao. Kada bi bila neka galerija nas, slike naših krajeva, naših okupljanja, većih ili manjih, znači bilo šta što bi i vizuelno nas još zbližilo i dočaralo nas.
Vlado, vrlo dobra ideja. Slke su nešto vrlo atraktivno i privlače pažnju više od reči. Ja to vidim da na sajtu nema dovoljno slika u odnosu na tekstove. Razmisliću dobro kako to da se ukomponuje u sajt.
Vlado Damjanac wrote:
I da se npr svi u to upute i šalju i uvećaju našu galeriju i da pomognu ovu ideju. Ti puno bolje znaš šta treba i koliko je to zahtjevno, moguće i sve ostalo.
Ja bih to voleo, da napravim galeriju kao deo stranice pa da ljudi stavljaju sami ali tu ima problem, mi nemamo još,vičnih ljudi da to sami stavljaju. Za početak ja nemam ništa protiv da to radim. Kad god je neki događaj i neko ko je svedok tog događaja želi postaviti i obavestiti ostale Damjance o tome ja bih bio više nego raspoložen da to zajedno stavimo na posebnu stranicu i da uključimo i tekst. Daću jedan primer. Recimo tvoja sestra se udala i vi bi voleli da to i ostali Damjanci znaju. Zašto ne napraviti kratak test i slike i to staviti na posebnu stranicu i čak možda dodatak sa više slika na galeriju.
Vlado Damjanac wrote:
Evo npr. za početak, proslo ljeto kada smo bili u Šipačnu da možeš te slike izložiti nekako na sajt.
Hvala na potsećanju za to ali ja to nisam zaboravio i planiram to učiniti. Naime ophrvan drugim priojektima nikako da to dođe na red. Deo teksta sam već i napisao i imam slike pa čak i video. (Jako bih voleo da onu Radetovu zdravicu stavim kao video.) Evo staviću to kao prioritet i pokušati na sve načine da to što pre slavim.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC